Ke ʻano hoʻokomo kukui iho

SA-GT KULASA-GT KULA

1. Wehe: No ka mea, hoʻohana maʻamau nā kukui i lalo i nā ʻano hoʻonohonoho i hoʻopili ʻia, pono e hana ʻia nā lua ma ke kaupaku ma mua o ke kau ʻana.Pono e hoʻoholo i ka nui o nā puka e like me ka nui o ke kukui iho.Ma mua o ka wehe ʻana i ka lua, ʻoi aku ka maikaʻi o ke ana ʻana i ka nui pololei o ke kukui i lalo, a laila e hoʻoheheʻe i nā lua kau e pili ana i ke kaupaku.

3. Wiring: Ma mua o ka hoʻokomo ʻana i ke kukui iho i loko o ka lua o ke kaupaku, pono ʻoe e hoʻohui i nā uea i loko o ke kukui iho.E hoʻohui i ka uea ola i mālama ʻia i loko o ka lua i ka uea ola e hele mai me ka downlight, a hoʻohui i ka uea kū ʻole i ka uea kū ʻole.I kēia manawa, pono ʻoe e hoʻolohe i ka pono e hoʻopau ʻia ka lako mana i ka wā e hoʻopaʻa ʻia ai, inā ʻaʻole e loaʻa ka pilikia o ka uila.Ma hope o ka hoʻopili ʻia ʻana o nā uea, i mea e pale aku ai i ka leakage i ka wā e hoʻohana ai, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kāwili ʻana iā lākou me ka lipine insulating, a hoʻohuli i ka mana e hōʻoia inā pili maikaʻi nā uea.

4. Hoʻoponopono: Aia nā pūnāwai ma nā ʻaoʻao ʻelua o ke kukui iho no ka hoʻoponopono ʻana.Ma ka hoʻoponopono mau ʻana i nā pūnāwai, hiki ke hoʻoholo a hoʻopaʻa ʻia ke kiʻekiʻe o ke kukui iho.Ma mua o ka hoʻoponopono ʻana, pono ʻoe e hoʻoponopono i ke kiʻekiʻe o ke kukui a me ka nui i hoʻokomo ʻia.Pono ʻoe e hōʻoia e kūlike ke kiʻekiʻe o ka lau puna me ka mānoanoa o ke kaupaku, i ʻole e paʻakikī ke hoʻoponopono.

5. E hoʻouka i ke kukui kukui: Ma hope o ka hoʻoponopono ʻana i ke kiʻekiʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i ke kukui kukui.E loaʻa kahi wahi kūikawā no ka hoʻokomo ʻana i ke kukui i loko o ke kukui iho.Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o ke kukui, wehe i ke kāleka kukui a hoʻokomo i ke kukui i lalo i loko o ka lua.


Ka manawa hoʻouna: Feb-22-2024